Fulgi de cocos - HoReCa
În gătit, fulgii de cocos sunt folosiți în principal în industria conservelor. Aceștia sunt adăugați la diferite prăjituri, rulouri dulci și produse de patiserie, atât ca umplutură delicată și aromatică, cât și ca o decorare delicioasă pentru produsul finit. Fulgii de cocos sunt, de asemenea, utilizați în îmbrăcarea deliciilor de ciocolată, batoanelor alimentare, glazurii pentru înghețată, biscuiților crocanți, muesli-ului, dulciurilor și multor altor deserturi.
Utilizare pentru
Deserturi, produse de patiserie, biscuiți, orice produse de panificație, sosuri, preparate din carne și pește.
Gust
Delicat, dulce cu un miros de cocos
Valoare nutrițională la 100 g.
Proteine (g / 100g)… 5,0
Grăsimi (g / 100g)… 50
Carbohidrați (g / 100g)… 12
Valoare energetică (kcal / 100g)…520